The Definitive Guide to kjøpe brukt iphone

Wiki Article



iceUng 3GB er perfekt for alle below 29 år som synes det er fint med litt info til å sjekke nettet når du er på farten. Du får 3GB facts i Norges nye mobilnett ice+

Mobil 30GB er mobilabonnementet for deg som er glad i å surfe og har behov for mye mobildata. Abonnementet er et need to for de som elsker å høre på musikk på bussen eller streame noen klipp fra YouTube i ny og ne.

Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny 12.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

iceUng er perfekt for deg underneath 29 år som vil ha mye details for pengene. Du får 16GB data i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og details du ikke bruker opp rulles automatisk over til neste måned med Knowledge Rollover.

BeskrivelseHelt strøken ikke byttet batteri eller skjerm selger pga skal kjøpe en ny en Den funker helt topp

til du er tilbake i ice+ nettet. Om dette skulle skje må du spørre eier av abonnementet ditt om han eller hun kan kjøpe en ekstra datapakke til deg i ice appen. Fri Tale/SMS/MMS har du uansett hvilket nett du er i.

Lukk vindu Du vil straks motta e-postkvittering på med reservasjonsnummer. I tillegg kontakter vi deg in excess of telefon senest 30 minutter etter at ordren er lagt inn.

Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny twelve.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

A Specialist will Examine your gadget within the spot, Hence the trade-in credit history you get in the store may perhaps differ with the believed trade-in worth you been given on line If your situation doesn’t match Whatever you explained.

Du trenger heller ikke være redd hvis du går over datamengden din, vi overfakturer ikke og setter kun ned hastigheten dersom du bruker opp dataen din. Data Rollover og bruk i EU/EØS er også inkludert.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt data fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Hos MyTrendyPhone kan du bestille både en nyere eller alternativt en eldre modell alt ut fra dine preferanser. Men én ting er sikkert, du vil spare mye penger når du kjøfor every en brukt mobiltelefon fordi den ville se ut som ny uten bruksmerker og ingen driftsfeil, uansett hvordan den ble brukt.

Mobil 3GB er et av våre here mest populære mobilabonnement og passer for deg som syns one GB er for lite. Abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS, i tillegg til Facts Rollover og bruk i EU/EØS.

iceUng 3GB er perfekt for alle less than 29 år som synes det er fint med litt information til å sjekke nettet når du er på farten. Du får 3GB data i Norges nye mobilnett ice+

Report this wiki page